Navigácia

Obsah

GDPR

Informačná povinnosť prevádzkovateľa

podľa čl. 13 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len „zákon“).

Prevádzkovateľ:
Obec Jatov, 941 09  Jatov 190
IČO: 00 308 943

(ďalej len ako „Prevádzkovateľ“)

Dotknuté osoby sa môžu obracať so svojimi pripomienkami a žiadosťami týkajúcimi sa spracúvania osobných údajov na Itak s.r.o. , Mgr. Csík Zoltána a to písomnou formou alebo osobne: tel. kontakt 0905 223 001 , e-mail : itaksro@gmail.com

(ďalej len ako „Zodpovedná osoba“)

1. Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na tieto účely:

  1. IS mzdy, personalistika
  2. IS knižnica
  3. IS sociálne služby
  4. IS ekonomické oddelenie
  5. IS matrika
  6. IS podateľňa
  7. IS starostky obce
  8. IS dane a poplatky
  9. IS stavebného úradu
  10. IS obecného zastupiteľstva
  11. IS komisií obecného zastupiteľstva
  12. IS kultúrnych podujatí
  13. IS webovej stránky
  14. IS BOZP
  15. IS CO
  16. IS zák. 307/2014 Z.z.

2. Doba spracúvania osobných údajov na jednotlivé účely je určená v rozsahu:

  1. 70 rokov v zmysle registratúrneho poriadku
  2.  5 rokov
  3. 10 rokov
  4. 10 rokov
  5. 20 rokov
  6. 10 rokov
  7. 20 rokov
  8. 10 rokov
  9. 20 rokov
  10. 10 rokov v zmysle registratúrneho poriadku
  11. 10 rokov v zmysle registratúrneho poriadku
  12. 10rokov
  13. 10 rokov 
  14. 10 rokov 
  15. 10 rokov
  16. 20 rokov